Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Over Built By Mulder

BBM is uw partner voor projecten in de:
Voedingsmiddelen industrie, Diervoeder industrie, Chemische proces industrie, Farmaceutische industrieen Bio massa industrie.

 
 

Op maat gesneden Oplossingen

BBM bestaat uit een kleine vaste kern en een uitgebreid netwerk van specialisten in diverse bedrijfstakken, zoals voedingsmiddelen en farmaceutische industrie.

Door maatwerk te leveren en professionals met de juiste ervaring en competenties in te zetten, kunnen wij de tarieven concurrerend houden. We streven te allen tijde naar de hoogst haalbare kwaliteit van onze dienst. Daarbij nemen wij de eisen en wensen van de betrokken partijen zeer nauw in acht.

Dankzij onze korte communicatielijnen kunnen we snel beslissingen nemen en ons aanpassen aan wisselende behoeften en vraagstellingen. Het snel opschalen naar meerdere disciplines behoort tot de mogelijkheden.

 

Referenties