Engineering

"Het accent van onze activiteiten ligt op powder handling & processing, zoals (bulk)opslag, mechanisch en pneumatische transporten en het doseren, wegen en mengen van allerlei soorten poeders, granen of granulaten."

Processen

Daarnaast richten we ons op processen van "natte" aard. Voorbeelden hiervan zijn chocolade-, gist-, broodverbeteringsmiddelen-, latex- en (koel)waterprocessen en diverse additieve systemen.

Niveaus

De engineering kan zowel in concept als op basic- en detailniveau worden uitgevoerd. Deze worden uitgewerkt met de door BBM toegepaste engineeringstools. BBM voert engineering uit op basis van ad interim of in de vorm van projectmanagement.

Brede Ervaring

Wij bieden een werktuigbouwkundige achtergrond, aangevuld met diverse opleidingen en ervaringen ter verbreding van het vakgebied. We beschikken over brede ervaring in de (proces) industrie, zowel op engineering vlak als op het vlak van technisch project management.

Meer over BBM als ingenieur

Een ingenieur is een intellectueel die zijn vindingrijke, wetenschappelijke kennis gebruikt om praktische problemen op te lossen. Deze aanpak is kenmerkend voor BBM. Praktisch in de zin van bruikbaar, doelmatig en feitelijk.

Lees meer over BBM