Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Algemene Voorwaarden

In verband met onze advieswerkzaamheden hebben wij ons ook te conformeren aan "regeling van de verhouding tussen Opdrachtgever en adviserend Ingenieursbureau" (R.V.O.I.-2001), welke u hier kunt inzien:

Algemene Voorwaarden RVOI-2001  

BBM gaat er vanuit dat de opdrachtgever bekend is met de RVOI-2001 en een exemplaar van de RVOI-2001 in zijn of haar bezit heeft. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunt u deze via de bovenstaande link inzien.

Bij ondertekenen van de opdracht verklaart de opdrachtgever dat hem een redelijke mogelijkheid is geboden om van deze voorwaarden kennis te nemen (BW art.6:233 sub b, RVOI-2001 art. 4 lid 4).

Contact

Neem contact op